Udhėtime Individuale nėpėr Botė

- Zgjedhja Jone

   
 Sharm El Sheikh, 5 Ditë nga € 379/personi ,Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Panorama Naama Heights Sharm El Sheikh"4****, All Inclusive , Nisje në 13 Shkurt.

   
 Barcelona, 3 Ditë nga € 253/personi , Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në "Hotel Lyon" 3***, Perfshihet Mengjesi, Nisje në 13 Shkurt.Barcelona, 4 Ditë nga € 289/personi , Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në "Hotel Lyon" 3***, Perfshihet Mengjesi, Nisje në 03 Mars.
   
Pranverë në Zyrih dhe Bazel, 4 D... Bazel, 3 Ditë €163/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Prishtina dhe Fjetje në " Hotel Rheinfelderhof" 3***,  Perfshihet Mengjesi. Nisje në 24 Janar.
   
  Prage, 4 Ditë nga € 236/personi , Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në "Hotel Charles Central" 3***, Perfshihet Mengjesi, Nisje në 01 Shkurt.
   
 Colmar, Francë, 3 Ditë €135/personi , Fluturim Vajtje Ardhje nga Prishtina dhe Fjetje ne " P'tit Dej-HOTEL Colmar Gare" 2**, Perfshihet Mengjesi. Nisje në 24 Janar.
   
 Paris, 4 Ditë nga € 153/personi , Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi  dhe Fjetje në "HOTEL de l' Europe " 3***, Perfshihet Mengjesi, Nisje në 30 Janar.


Paris, 4 Ditë nga € 148/personi , Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi  dhe Fjetje në " Auberge Internationale des Jeunes" 3***, Perfshihet Mengjesi, Nisje në 03 Shkurt.


Paris, 4 Ditë nga €165/personi , Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi  dhe Fjetje në " Hotel de France - Gare de l'Est" 2**, Perfshihet Mengjesi, Nisje në 13 Shkurt.
   
 Stamboll, 3 Ditë €177/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Albatros Hagia Sophia " 3***, Perfshihet Mengjesi, Nisje në 13 Shkurt.
   
 

Amsterdam, 5 Ditë nga €289/personi , Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Central Park Amsterdam 3***, Nisje në 15 shkurt.


Amsterdam, 5 Ditë nga €235/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Trianon Hotel 3***, Nisje në 11 Mars .

   
 Brukseli, 4 Ditë nga €143/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Podgorica dhe Fjetje në Ne "Bedford Hotel & Congress Centre " 3***, Nisje në  26 Janar.
   
 Stockholm, 4 Ditë nga €167/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi dhe Fjetje në " Hotel Ariston " 3***,Perfshihet Mengjesi. Nisje në 15 Shkurt .


Stockholm, 4 Ditë nga €119/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi dhe Fjetje në " Best Western Stockholm Jarva " 4****,Perfshihet Mengjesi. Nisje në 01 Mars, dhe 08 Mars, dhe 25 Mars .
   
Netët e Bardha në Rusi, 6 Ditë €699 Oslo, 4 Ditë nga €207/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi dhe Fjetje në " P-Hotel Oslo " 3***,Perfshihet Mengjesi. Nisje në 01 Shkurt.


Oslo, 4 Ditë nga €207/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi dhe Fjetje në " Anker Apartment" 3***,Perfshihet Mengjesi. Nisje në 15 Mars.
   
Pranverë në Spanjë dhe Portugali... Berlin, 4 Ditë nga €185/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Podgorica dhe Fjetje në "A&O Berlin Mitte" 3***, Perfshihet Mengjesi. Nisje në 07 Shkurt.


Berlin, 4 Ditë nga €99/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Podgorica dhe Fjetje në "Europa City Berlin " 3***, Perfshihet Mengjesi. Nisje në 25 shkurt.


Berlin, 4 Ditë nga €185/personi , Fluturim Vajtje Ardhje nga Shkupi dhe Fjetje në "Select Hotel Berlin Ostbahnhof" 3***, Perfshihet Mengjesi. Nisje në 01 Mars.
   
Pranverë në Budapest, 4 Ditë €299 Budapest, 4 Ditë nga €129/personi  Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Hotel King's " 3***, Perfshihet Mengjesi, Nisja Ne 19 Janar. 


Budapest, 4 Ditë nga €99/personi  Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Central Green " 3***, Perfshihet Mengjesi, Nisja Ne 02 Shkurt.


Budapest, 5 Ditë nga €119/personi  Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Silver Budapest City Center " 3***, Perfshihet Mengjesi, Nisja Ne 19 Shkurt.
   
  Vjena, 4 Ditë nga €147/personi , Fluturim Vajtje Ardhje nga Ohri dhe Fjetje në " Hotel Arpi.",Perfshihet Mengjesi. Nisje në 26 Janar.

   
Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kus... Celestyal Olympia, 4 Ditë €205, Nisje çdo të Premte dhe 5 Ditë €291, Nisje çdo të Hënë.
   
 Firenze, 4 Ditë nga €183/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në '' HHB Hotel Firenze Santa Maria Novella '' 3***, Perfshihet Mengjesi. Nisje në 18 Janar.


Firenze, 3 Ditë nga €179/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në '' Machiavelli Palace 4****, Perfshihet Mengjesi. Nisje në 13 Shkurt.


Firenze, 3 Ditë nga €164/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në '' Veneto Residence Florence" 3***, Perfshihet Mengjesi. Nisje në 20 Shkurt.
   
 Milano, 4 Ditë nga €184/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Sant'Ambroeus " 3***, Perfshihet Mengjesi. Nisje ne 18 Janar.


Milano, 3 Ditë nga €209/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Sant'Ambroeus " 3***, Perfshihet Mengjesi. Nisje ne 13 Shkurt.


Milano, 4 Ditë nga €229/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Sant'Ambroeus " 3***, Perfshihet Mengjesi. Nisje ne 17 Shkurt.
   
 Venecie, 3 Ditë nga €183/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Hotel Piave " 3***, Perfshihet Mengjesi. Nisja në 18 Janar.


Venecie, 4 Ditë nga €195/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Casa Sant'Andrea " 3***, Perfshihet Mengjesi. Nisja në 01 Shkurt.


Venecie, 3 Ditë nga €169/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Casa Sant'Andrea " 3***, Perfshihet Mengjesi. Nisja në 13 Shkurt.

Venecie, 4 Ditë nga €169/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " San Giuliano " 3***, Perfshihet Mengjesi. Nisja në 25 Shkurt.
   
 Romë, 4 Ditë nga €199/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në Hotel Terminal "3***, Perfshihet Mengjesi. Nisje në 11 Janar.


Romë, 3 Ditë nga €175/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në Hotel Mariano "3***, Perfshihet Mengjesi. Nisje në 30 Janar.


Romë, 3 Ditë nga €185/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në " Hotel  Nakissa Inn " 3***, Perfshihet Mengjesi. Nisje në 13 Shkurt.


Romë, 4 Ditë nga €205/personi, Fluturim Vajtje Ardhje nga Tirana dhe Fjetje në Hotel Terminal "3***, Perfshihet Mengjesi. Nisje në 22 Shkurt.

Udhėtime Individuale nėpėr destinacione tė ndryshme.