Oferta Speciale - Maldive

Male - Maldive - Zgjedhja Jone

Pushime në Plazhet e Ishujve Maldive

Rezervoni në fillim fluturimin me Kompaninë Ajrore që dëshironi, dhe për datat përkatëse zgjidhni hotelin sipas dëshirës suaj.

  
 Holiday Island Resort & Spa - Ma... Holiday Island Resort & Spa 4*- Maldives - Gjysëm Pensioni
Çmimi €1501 për person për 7 Netë për Nisje deri më 13 Prill.
Fluturimi i papërfshirë.
   
Fun Island Resort - Maldive

Fun Island Resort 3* - Maldives - Gjysëm Pensioni
Çmimi €1316 për person për 7 Netë për Nisje deri më 13 Prill.
Fluturimi i papërfshirë.

   
Sun Island Resort & Spa 4* - Mal...

Sun Island Resort & Spa 5* - Maldives - Gjysëm Pensioni 
Çmimi €1547 për person për 7 Netë për Nisje deri më 13 Prill.
Fluturimi i papërfshirë.

   
Bandos Island Resort & Spa - Mal... Bandos Island Resort & Spa - Maldive-  Gjysëm Pensioni
Çmimi €1778 për person për 7 Netë për Nisje deri më 13 Prill.
Fluturimi i papërfshirë.
   
 Paradise Island Resort & Spa - M...

Paradise Island Resort & Spa 5* - Maldive - Gjysëm Pensioni
Çmimi €1824  për person për 7 Netë për Nisje deri më 13 Prill.
Fluturimi i papërfshirë.

   

Royal Island Resort & Spa 5* - Maldive - Gjysëm Pensioni
Çmimi €1894 për person për 7 Netë për Nisje deri më 13 Prill.
Fluturimi i papërfshirë.

   
Adaaran Prestige Vadoo - Maldives
 

Adaaran Prestige Vadoo - Maldives -Gjysëm Pensioni
Çmimi €3605 për person për 7 Netë për Nisje deri më 13 Prill.
Fluturimi i papërfshirë.

 Velassaru 5*- Maldive - Fjetje dhe Mëngjes  
Çmimi €2452 për person për 7 Netë për Nisje deri më 13 Prill.
Fluturimi i papërfshirë.

 

 

 Sheraton Full Moon Resort & Spa ...

 Sheraton Full Moon Resort & Spa Maldive- Gjysëm Pensioni
Çmimi €3196 për person për 7 Netë për Nisje deri më 13 Prill.
Fluturimi i papërfshirë.

 
   
   

Oferta Speciale pėr nė Ishujt Maldive.