Udhėtimet e Pranverės

- Zgjedhja Jone

Vjeshtë në Bangkok dhe Pattaya, ... Vjeshtë në Bangkok dhe Pattaya, 8 Ditë €1079, Nisja më 26 Nëntor
   
Vjeshtë në Izrael, 5 Ditë €599 Vjeshtë në Izrael, 5 Ditë €599, Nisja më 26 Nëntor
   
Vjeshtë në Berlin, 5 Ditë €379 Vjeshtë në Berlin, 5 Ditë €379, Nisja më 25 Nëntor
   
Vjeshtë tek në, Verë në Dubai, 5... Vjeshtë në Dubai dhe Abu Dhabi, 8 Ditë - €729, Nisja më 22 Nëntor
   
Vjeshtë: Shtutgart, Strasburg, Z... Shtutgart, Strasburg, Zyrih, 7 Ditë €549, Nisja më 24 Nëntor
   
Vjeshtë në Pragë, 7 Ditë €239 Vjeshtë në Pragë, 5 Ditë €349, Nisja më 30 Tetor, 27 Nëntor
   
Vjeshtë në Paris, 4 Ditë €399 Vjeshtë në Paris, 4 Ditë €399, Nisja më 25 Nëntor
   
Vjeshtë Amsterdam dhe Bruksel, 5... Vjeshtë Amsterdam dhe Bruksel, 5 Ditë €449, Nisja më 26 Nëntor
   
Vjeshtë në Amsterdam, 4 Ditë €399 Vjeshtë në Amsterdam, 4 Ditë €399, Nisja më 2 Nëntor
   
Vjeshtë në Cappadocia, 3 Ditë €299 Vjeshtë në Cappadocia, 3 Ditë €299, Nisja më 9 Nëntor
   
Vjeshtë në Stamboll, 4 Ditë €229 Vjeshtë në Stamboll, 3 Ditë €219, 4 Ditë €239, Nisja më 2, 9, 16, 23, 28, 29 Nëntor
   
Vjeshtë në Stamboll, 4 Ditë €229 Vjeshtë  në Stamboll, 4 Ditë €239, Nisja më 25 Tetor
   
Vjeshtë: Stamboll, Selanik dhe S... Vjeshtë: Stamboll, Selanik dhe Sofje, 5 Ditë €139, Nisja më 31 Tetor, 25 Nëntor
   
Vjeshtë: Stamboll, Selanik dhe S... Vjeshtë në Stamboll, 2 Netë €79, 3 Netë €99, Nisja më 25 Tetor, 1, 8, 25, 29 Nëntor
   
Vjeshtë në Paris. 7 ditë €349 Vjeshtë në Paris dhe Mynih, 7 ditë €349, Nisja më 29 Tetor, 25 Nëntor
   
Vjeshtë në Barcelonë, 7 Ditë €369 Vjeshtë në Barcelonë, 7 Ditë €369, Nisja më 29 Tetor
   
Vjeshtë në Vjenë, Budapest, Spl... Vjeshtë në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë - €199, Nisja më 31 Tetor, 25 Nëntor
   
Vjeshtë në Pragë, 7 Ditë €239 Vjeshtë në Pragë, 7 Ditë €239, Nisja më 22 Tetor dhe 25 Nëntor
   
Vjeshtë: Shtutgart, Strasburg, Z... Vjeshtë në Shtutgart, Strasburg, Zyrih, 7 Ditë €329, Nisja më 25 Nëntor
   
Vjeshtë në Amsterdam, 8 Ditë €399 Vjeshtë në Amsterdam, 8 Ditë €399, Nisja më 24 Nëntor
   
Vjeshtë në Spanjë dhe Portugali,... Vjeshtë në Spanjë dhe Portugali, 13 Ditë €629, Nisja më 20 Nëntor
   
Vjeshtë në Budva, 2 Ditë €29, 3 ... Vjeshtë në Budva, 2 Ditë €29, 3 Ditë €29, Nisja më 26, 27 Tetor
   
Vjeshtë në Sarajevë, 3 Ditë €89 Vjeshtë në Sarajevë, 3 Ditë €89, Nisja më 26 Tetor, 9 Nëntor
   
Vjeshtë në Sofje, 3 Ditë €79 Vjeshtë në Sofje, 3 Ditë €79, Nisja më 2, 27 Nëntor
   
Vjeshtë në Beograd, 3 Ditë €89 Vjeshtë në Beograd, 3 Ditë €89, Nisja më 2, 27 Nëntor
   
Vjeshtë në Bukuresht, 4 Ditë €149 Vjeshtë në Bukuresht, 4 Ditë €149, Nisja më 25 Tetor, 8 Nëntor
   
Vjeshtë në Manastir - Bitola, 2 ... Vjeshtë në Manastir - Bitola, 2 Ditë €49, Nisja më 3, 17, 24, 27, 28 Nëntor
   
Weekend All Inclusive në Korfuz... Weekend All Inclusive në Korfuz. 3 Ditë €69, Nisja më 26 Tetor, 2, 9, 16, 23, 27 Nëntor
   
Weekend All Inclusive në Mal të ... Weekend All Inclusive në Mal të Zi, 3 Ditë €89, Nisja më 26 Tetor
   
Vjeshtë në Janinë dhe Meteora, 2... Vjeshtë në Janinë dhe Meteora, 2 Ditë €49, Nisja më 27 Tetor, 3 Nëntor
   
Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kus... Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kushadasi, 6 Ditë €399, Nisja më 4 Nëntor
   
Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kus... Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kushadasi, 5 ditë €319, Nisja më 8 Nëntor

Udhėtimet e Pranverės