Udhėtimet e Vjeshtės

- Zgjedhja Jone

   
Vjeshtë në Izrael, 5 Ditë €599 Vjeshtë në Izrael, 5 Ditë €599, Nisja më 26, 27 Nëntor
   
Vjeshtë në Kryeqytetet Skandina... Vjeshtë në Kryeqytetet Skandinave, 6 Ditë €599, Nisja më 25 Shtator
   
Vjeshtë në Spanjë dhe Portugali... Vjeshtë në Spanjë dhe Portugali, 8 Ditë €649, Nisja më 26 Shtator
   
Vjeshtë në Berlin, 5 Ditë €379 Vjeshtë në Berlin, 4 Ditë €329, Nisja më 11 Tetor, 5 Ditë €379, Nisja më 27 Nëntor
   
Vjeshtë tek në, Verë në Dubai, 5... Vjeshtë në Dubai dhe Abu Dhabi, 5 Ditë - €599, Nisja më 26 Shtator
   
Festa e Birrës në Mynih, 4 Ditë ... Festa e Birrës në Mynih, 4 Ditë €429, Nisja më 29 Shtator.
   
Vjeshtë në Paris, 4 Ditë €399 Vjeshtë në Paris, 4 Ditë €499, Nisja më 14 Shtator, 12 Tetor
   
Vjeshtë në Amsterdam, 4 Ditë €399 Vjeshtë në Amsterdam, 4 Ditë €459, Nisja më 20, 27 Shtator
   
Vjeshtë në Barcelonë, 7 Ditë €329 Vjeshtë në Barcelonë, 4 Ditë €399, Nisja më 3, 24 Tetor
   
Turi i Madh i Anadollit, 8 Ditë ... Turi i Madh i Anadollit, 8 Ditë €499, Nisja më 20 Shtator
   
Vjeshtë në Cappadocia, 3 Ditë €299 Plazh në Antalya, Tur në Cappadocia, 7 Ditë €479, Nisja më 20 Shtator
   
Vjeshtë në Stamboll, 4 Ditë €229 Vjeshtë në Stamboll, 4 Ditë €249, Nisja më 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26, 27 Shtator
   
Vjeshtë: Stamboll, Selanik dhe S... Vjeshtë: Stamboll, Selanik dhe Sofje, 5 Ditë €139, Nisja më 11, 25 Shtator
   
Vjeshtë: Stamboll, Selanik dhe S... Vjeshtë në Stamboll, 2 Netë €79, 3 Netë €99, Nisja më 5, 12, 19, 26 Shtator 3, 10, 17, 24, 31 Tetor, 28 Nëntor
   
Vjeshtë në Paris. 7 ditë €349 Vjeshtë në Paris dhe Mynih, 7 Ditë €349, Nisja më 5 Shtator, 7 Tetor
   
Vjeshtë në Vjenë, Budapest, Spl... Vjeshtë në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199, Nisja më 4 Shtator, 2 Tetor
   
Vjeshtë në Pragë, 7 Ditë €239 Vjeshtë në Pragë, 7 Ditë €239, Nisja më 26 Shtator, 24 Tetor
   
Vjeshtë: Shtutgart, Strasburg, Z... Vjeshtë në Shtutgart, Strasburg, Zyrih, 7 Ditë €299, Nisja më 15 Shtator
   
Vjeshtë në Amsterdam, 8 Ditë €399 Vjeshtë në Amsterdam, 8 Ditë €399, Nisja më 28 Shtator, 26 Tetor
   
Vjeshtë në Barcelonë, 7 Ditë €329 Vjeshtë në Barcelonë, 7 Ditë €329, Nisja më 15 Shtator, 13 Tetor
   
Vjeshtë në Napoli dhe Sorrento, ... Vjeshtë në Napoli dhe Sorrento, 5 Ditë €259, Nisja më 20, 27 Shtator
   
Weekend All Inclusive në Korfuz... Weekend All Inclusive në Korfuz. 3 Ditë €79, Nisja më 6, 13, 20, 27, Shtator, 4, 11 Tetor
   
Festat e Nëntorit në Ulqin, 3 D... All Inclusive në Ulqin, 3 Ditë €69, 4 Ditë €99, 5 Ditë €139, 8 Ditë €239,Nisje më 13, 17, 20, 24, 27, Shtator, 1, 4, 8, 11, 15 Tetor.
   
Kroçiere në Barcelonë, 6 Ditë 469 Kroçiere në Barcelonë, 6 Ditë 469, Nisja më 9 Nëntor
   
   

Udhėtimet e Vjeshtės: Paris, Amsterdam, Bangkok, Barcelonė, Dubai, Abu Dhabi, Mynih, Vjenė, Budapest, Tel Aviv, Pragė, Sofje, etj.

Pikė Informacioni