Korfuz: All Inclusive - Zbritje 35% pėr Nisje deri mė 24 Maj, 30% pėr Nisje mė 28 Maj - 28 Qershor dhe 20% pėr Nisje mė 2 Korrik dhe pas pėr Rezervime tė Hershme deri mė 30 Prill. Ēmimi: Ishte €311 - Bėhet €202 pėr 7 netė pėr person pėr Nisje mė 17 Maj. Shtesa €55 pėr transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

Ēmimet pėr dhomė, akomodimi all inclusive
€ 621.60
Niko 2* Superior

3. GREQI / PARGA - PREVEZA

Parga - Preveza: All Inclusive Light - Zbritje 20% pėr Rezervime tė Hershme deri mė 30 Prill. Ēmimi: Ishte €273 - Bėhet €218 pėr 7 netė pėr person pėr Nisje mė 10, 14, 17, 21, 24, 28, 31 Maj, 4, 7, 11, 14, 18, 21 Qershor. Shtesa €45 pėr transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

Ēmimet pėr dhomė, akomodimi all inclusive light
€ 546.00

Halkidiki: All Inclusive - Zbritje 20% pėr Rezervime tė Hershme deri mė 30 Prill Ēmimi: Ishte €168 - Bėhet €134 pėr 7 netė pėr person pėr Nisje mė 10, 14 Maj. Shtesa €45 pėr transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

Ēmimet pėr dhomė, akomodimi all inclusive
€ 96.00
Kriopigi Beach 4*

3. GREQI / HALKIDIKI

Halkidiki: All Inclusive - Zbritje 30% pėr Nisje deri mė 31 Maj dhe 25% pėr Rezervime tė Hershme deri mė 30 Prill. Ēmimi: Ishte €370 - Bėhet €259 pėr 7 netė pėr person pėr Nisje mė 10 Maj. Shtesa €45 pėr transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

Ēmimet pėr dhomė, akomodimi all inclusive
€ 739.20
Corfu Belvedere 3*

3. GREQI / KORFUZ

Korfuz: All Inclusive - Zbritje 15% pėr Rezervime tė Hershme deri mė 30 Prill. Ēmimi: Ishte €311 - Bėhet €264 pėr 7 netė pėr person pėr Nisje mė 21, 24, 28, 31 Maj, 4, 7, 11, 14, 18 Qershor. Shtesa €55 pėr transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

Ēmimet pėr dhomė, akomodimi all inclusive
€ 0.00

Korfuz: All Inclusive - Zbritje 20% pėr Rezervime tė Hershme deri mė 30 Prill. Ēmimi: Ishte €252 - Bėhet €201 pėr 7 netė pėr person pėr Nisje mė 10, 14, 17, 21, 24, 28, 31 Maj, 4, 7, 11, 14 Qershor. Shtesa €55 pėr transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

Ēmimet pėr dhomė, akomodimi all inclusive
€ 504.00
Kassandra Bay 2*S

3. GREQI / HALKIDIKI

Halkidiki: All Inclusive - Zbritje 15% pėr Rezervime tė Hershme deri mė 30 Prill. Ēmimi: Ishte €260 - Bėhet €221 pėr 7 netė pėr person pėr Nisje mė 28 Maj. Shtesa €45 pėr transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

Ēmimet pėr person, akomodimi all inclusive
€ 0.00
Olympus Thea Boutique 4*

3. GREQI / RIVIERA OLIMPIKE

Riviera Olimpike: All Inclusive - Zbritje 20% pėr Rezervime deri mė 31 Mars. Ēmimi: Ishte €349 - Bėhet €279 pėr 7 netė pėr person pėr nisje mė 24 Maj. Shtesa €45 pėr transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

Ēmimet pėr dhomė, akomodimi all inclusive
€ 0.00