All Inclusive Halkidiki 4 Ditė €79, 5 Ditė €99 - Verė - 8 Ditė XX4

Halkidiki

Check-in: Check-out: No. i Dhomė

Kontrollo disponibilitetin

Ndihme

SHĖNIME: Ēmimi pėr person tė Rritur nė Dhomė Dyshe


Dhomė
Die
22
Sht
Hėn
23
Sht
Mar
24
Sht
Mėr
25
Sht
Enj
26
Sht
Pre
27
Sht
Sht
28
Sht
Die
29
Sht
Hėn
30
Sht
Mar
01
Tet
Mėr
02
Tet
Enj
03
Tet
Calypso 2*S Dhomė...
22/09/2019: jo disponibėl 23/09/2019: jo disponibėl 24/09/2019: jo disponibėl 25/09/2019: jo disponibėl 26/09/2019: jo disponibėl 27/09/2019: jo disponibėl 28/09/2019: jo disponibėl 29/09/2019: jo disponibėl 30/09/2019: jo disponibėl 01/10/2019: jo disponibėl 02/10/2019: jo disponibėl 03/10/2019: jo disponibėl
Kassandra Bay 2*S...
22/09/2019: disponibėl 23/09/2019: disponibėl 24/09/2019: disponibėl 25/09/2019: disponibėl 26/09/2019: disponibėl 27/09/2019: disponibėl 28/09/2019: disponibėl 29/09/2019: disponibėl 30/09/2019: disponibėl 01/10/2019: jo disponibėl 02/10/2019: jo disponibėl 03/10/2019: jo disponibėl
Kriopigi Beach 4*...
22/09/2019: disponibėl 23/09/2019: disponibėl 24/09/2019: disponibėl 25/09/2019: disponibėl 26/09/2019: disponibėl 27/09/2019: disponibėl 28/09/2019: disponibėl 29/09/2019: disponibėl 30/09/2019: disponibėl 01/10/2019: disponibėl 02/10/2019: jo disponibėl 03/10/2019: jo disponibėl

Dhomė zgjedhje

Zgjidh numurin e Dhomė qė don tė rezervosh dhe kliko "Vazhdo"...

Dhomė Max. personave Ēmimi No. i Dhomė
Calypso 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur +1 Fėmijė) 3 € 139.00
Kassandra Bay 2*S Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė) 4 € 169.00
Kriopigi Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur) 3 € 299.00