All Inclusive Halkidiki 4 Ditė €89, 5 Ditė €109 - Verė - 8 Ditė IV5

Halkidiki

Check-in: Check-out: No. i Dhomė

Kontrollo disponibilitetin

Ndihme

SHĖNIME: Ēmimi pėr person tė Rritur nė Dhomė Dyshe


Dhomė
Mėr
30
Maj
Enj
31
Maj
Pre
01
Qer
Sht
02
Qer
Die
03
Qer
Hėn
04
Qer
Mar
05
Qer
Mėr
06
Qer
Enj
07
Qer
Pre
08
Qer
Sht
09
Qer
Die
10
Qer
Calypso 2*S Dhomė...
30/05/2018: disponibėl nė kėrkesė 31/05/2018: disponibėl nė kėrkesė 01/06/2018: disponibėl 02/06/2018: disponibėl 03/06/2018: disponibėl 04/06/2018: disponibėl 05/06/2018: disponibėl 06/06/2018: disponibėl 07/06/2018: disponibėl 08/06/2018: disponibėl 09/06/2018: disponibėl 10/06/2018: disponibėl
Bellagio 3* Dhomė...
30/05/2018: jo disponibėl 31/05/2018: jo disponibėl 01/06/2018: disponibėl 02/06/2018: disponibėl 03/06/2018: disponibėl 04/06/2018: disponibėl 05/06/2018: disponibėl 06/06/2018: disponibėl 07/06/2018: disponibėl 08/06/2018: jo disponibėl 09/06/2018: jo disponibėl 10/06/2018: jo disponibėl
Kriopigi Beach 4*...
30/05/2018: disponibėl 31/05/2018: disponibėl 01/06/2018: disponibėl 02/06/2018: disponibėl 03/06/2018: disponibėl 04/06/2018: disponibėl 05/06/2018: disponibėl 06/06/2018: disponibėl 07/06/2018: disponibėl 08/06/2018: disponibėl 09/06/2018: disponibėl 10/06/2018: disponibėl
Aristoteles Beach...
30/05/2018: disponibėl 31/05/2018: disponibėl 01/06/2018: disponibėl 02/06/2018: disponibėl 03/06/2018: disponibėl 04/06/2018: disponibėl 05/06/2018: disponibėl 06/06/2018: disponibėl 07/06/2018: disponibėl 08/06/2018: disponibėl 09/06/2018: disponibėl 10/06/2018: disponibėl

Dhomė zgjedhje

Zgjidh numurin e Dhomė qė don tė rezervosh dhe kliko "Vazhdo"...

Dhomė Max. personave Ēmimi No. i Dhomė
Calypso 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur) 2 € 199.00
Bellagio 3* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur) 3 € 229.00
Kriopigi Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur) 3 € 269.00
Aristoteles Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fėmijė) 4 € 289.00