Plazh dhe Kroēiere nė Ishujt Grekė, 8 Ditė €320 - Sezoni A VII

Athine

Check-in: Check-out: No. i Dhomė

Kontrollo disponibilitetin

Ndihme

SHĖNIME: Ēmimi pėr person tė Rritur nė Dhomė Dyshe


Dhomė
Sht
06
Tet
Die
07
Tet
Hėn
08
Tet
Mar
09
Tet
Mėr
10
Tet
Enj
11
Tet
Pre
12
Tet
Sht
13
Tet
Die
14
Tet
Hėn
15
Tet
Mar
16
Tet
Mėr
17
Tet
Kabinė e Brendshm...
06/10/2018: jo disponibėl 07/10/2018: jo disponibėl 08/10/2018: jo disponibėl 09/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 10/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 11/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 12/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 13/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 14/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 15/10/2018: disponibėl 16/10/2018: disponibėl 17/10/2018: disponibėl
Kabinė e Brendshm...
06/10/2018: jo disponibėl 07/10/2018: jo disponibėl 08/10/2018: jo disponibėl 09/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 10/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 11/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 12/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 13/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 14/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 15/10/2018: disponibėl 16/10/2018: disponibėl 17/10/2018: disponibėl
Kabinė e Brendshm...
06/10/2018: jo disponibėl 07/10/2018: jo disponibėl 08/10/2018: jo disponibėl 09/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 10/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 11/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 12/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 13/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 14/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 15/10/2018: disponibėl 16/10/2018: disponibėl 17/10/2018: disponibėl
Kabinė e Jashtme ...
06/10/2018: jo disponibėl 07/10/2018: jo disponibėl 08/10/2018: jo disponibėl 09/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 10/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 11/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 12/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 13/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 14/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 15/10/2018: disponibėl 16/10/2018: disponibėl 17/10/2018: disponibėl
Kabinė e Jashtme...
06/10/2018: jo disponibėl 07/10/2018: jo disponibėl 08/10/2018: jo disponibėl 09/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 10/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 11/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 12/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 13/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 14/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 15/10/2018: disponibėl 16/10/2018: disponibėl 17/10/2018: disponibėl
Kabinė e Jashtme...
06/10/2018: jo disponibėl 07/10/2018: jo disponibėl 08/10/2018: jo disponibėl 09/10/2018: jo disponibėl 10/10/2018: jo disponibėl 11/10/2018: jo disponibėl 12/10/2018: jo disponibėl 13/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 14/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 15/10/2018: disponibėl 16/10/2018: disponibėl 17/10/2018: disponibėl
Kabinė e Jashtme...
06/10/2018: jo disponibėl 07/10/2018: jo disponibėl 08/10/2018: jo disponibėl 09/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 10/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 11/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 12/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 13/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 14/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 15/10/2018: disponibėl 16/10/2018: disponibėl 17/10/2018: disponibėl
Suitė SBJ (Max: 3...
06/10/2018: jo disponibėl 07/10/2018: jo disponibėl 08/10/2018: jo disponibėl 09/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 10/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 11/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 12/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 13/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 14/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 15/10/2018: jo disponibėl 16/10/2018: jo disponibėl 17/10/2018: jo disponibėl
Suitė S (Max: 3 R...
06/10/2018: jo disponibėl 07/10/2018: jo disponibėl 08/10/2018: jo disponibėl 09/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 10/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 11/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 12/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 13/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 14/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 15/10/2018: disponibėl 16/10/2018: disponibėl 17/10/2018: disponibėl
Suitė SB (Max: 3 ...
06/10/2018: jo disponibėl 07/10/2018: jo disponibėl 08/10/2018: jo disponibėl 09/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 10/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 11/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 12/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 13/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 14/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 15/10/2018: jo disponibėl 16/10/2018: jo disponibėl 17/10/2018: jo disponibėl
Suitė SG (Max: 3 ...
06/10/2018: jo disponibėl 07/10/2018: jo disponibėl 08/10/2018: jo disponibėl 09/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 10/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 11/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 12/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 13/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 14/10/2018: disponibėl nė kėrkesė 15/10/2018: jo disponibėl 16/10/2018: jo disponibėl 17/10/2018: jo disponibėl

Dhomė zgjedhje

Zgjidh numurin e Dhomė qė don tė rezervosh dhe kliko "Vazhdo"...

Dhomė Max. personave Ēmimi No. i Dhomė
Kabinė e Brendshme IB (Max: 4 Rritur) 4 € 440.00
Kabinė e Brendshme ID (Max: 4 Rritur) 4 € 500.00
Kabinė e Brendshme IF (Max: 2 Rritur) 2 € 550.00
Kabinė e Jashtme XA/XBO (Max: 4 Rritur) 4 € 570.00
Kabinė e Jashtme XB (Max: 4 Rritur) 4 € 590.00
Kabinė e Jashtme XD (Max: 4 Rritur) 4 € 650.00
Kabinė e Jashtme XF (Max: 2 Rritur) 2 € 680.00
Suitė SBJ (Max: 3 Rritur) 3 € 810.00
Suitė S (Max: 3 Rritur) 3 € 890.00
Suitė SB (Max: 3 Rritur) 3 € 960.00
Suitė SG (Max: 3 Rritur) 3 € 1060.00


« Zgjidh kėtė kutizė dhe kliko "REFRESH" pėr tė dėrguar kėrkesėn edhe nėse nuk ėshtė disponibėl; pėr tė kaluar mbrapsh nė mėnyrėn normale, mos e zgjidh kutizėn dhe kliko "REFRESH" pėrsėri.